برگزاری سمینار “دانشگاه در متاورس” با سخنرانی پروفسور علی اکبر جلالی

مفهوم متاورس در آموزش عالی، به ویژه در حوزه یادگیری از راه دور، در حال گسترش است و نظر صاحبنظران را به خود جلب کرده است. اصطلاح “متاورس” یک محیط مجازی جمعی مشترک را توصیف می‏کند که از ادغام واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی همراه با واقعیت فیزیکی تقریباً تقویت شده ناشی می‏شود. به بیان ساده تر، مِتاوِرس یا فراجهان فرضیه‌ای از آینده  اینترنت است که از محیط‌های مجازی سه‌بعدی آنلاین غیرمتمرکز و پایدار تشکیل می‌شود. این دنیای مجازی از طریق هدست‌های  واقعیت مجازی، عینک‌های واقعیت افزوده، گوشی‌های هوشمند، رایانه‌های شخصی و کنسول‌های بازی قابل دسترسی خواهد بود.

به دلیل دسترسی و انعطاف پذیری آموزش آنلاین، متاورس در حال ایجاد تحول در آموزش شده و محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با این حال، اغلب از فرصت‌های یادگیری جذاب و عملی که با آموزش‌های حضوری سنتی به دست می‌آیند، بی بهره است.

با توجه به اینکه متاورس پتانسیل و مزایای زیادی از جمله کاهش شکاف بین تئوری و عمل را دارد، می‏تواند آینده آموزش و یادگیری را تغییر دهد، بنابراین باید پتانسیل متاورس را تجزیه و تحلیل کرد و اثرات آن را بر آموزش عالی ارزیابی نمود. لذا با وجود نگرانی‌های مشروع در مورد استاندارد آموزش و تأثیر آن بر تجربه درون دانشگاهی، نمی‌توان مزایای متاورس برای آموزش را نادیده گرفت و باید دانشگاهیان را برای شناخت فرصت‌ها و چالش‌های تاثیر متاورس در آینده آماده کرد.

با توجه به اهمیت موضوع، کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو در ایران تصمیم به برگزاری سمیناری با عنوان “دانشگاه در متاورس” نموده است.

سخنران این سمینار رییس کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو، جناب آقای پروفسور علی اکبر جلالی میباشد.

در این سمینار به فرصت‏ها و چالش‏های حاصل از تجربیات جهانی ورود متاورس در نظام‏ های آموزشی جهان پرداخته می‏شود و راهکارهایی برای پیگیری آن در دانشگاه‏ها ارائه می‏شود.

این سمینار در تاریخ شنبه دوم تیر ماه ۱۴۰۳ و به صورت حضوری و آنلاین (ترکیبی هم زمان) در محل دانشگاه مهرالبرز برگزار خواهد شد. علاقه مندان جهت شرکت حضوری در این سمینار میبایست از طریق لینک ثبت نام در سایت کرسی اقدام نمایند. لازم به توضیح است که این ثبت نام در تعداد محدود و رایگان انجام میشود و اولویت با افرادی ست که زودتر ثبت نام می نمایند.

لینک شرکت در وبینار: https://mehralborz.ac.ir/webinar1/